Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Etsimme laitosmiestä, sähköala

Lisätty 29.08.2017

Vahvistamme tiimiämme henkilöllä, joka tulee muutaman vuoden sisällä ottamaan haltuunsa sähkölaitteiston käytön johtajan tehtävät yhtiömme laitoksilla.

Työssäsi ohjaat voimalaitosprosesseja nykyaikaisella automaatiojärjestelmällä mutta huolehdit myös laitteiden käynninaikaisesta valvonnasta ja osallistut erilaisiin kunnossapidon tehtäviin.

Edellytämme sinulta

  • sähköalan koulutusta ja vähintään sähköpätevyys 3 (S3)
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta
  • paineensietokykyä
  • valmiutta toimia päivystystehtävissä (pääsääntöisesti työ on päivätyötä)

Katsomme eduksi

  • kokemusta kiinteän polttoaineen kattilalaitoksista, sähkö-, automaatio- tai instrumenttiasennuksista

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Paikkaa täytettäessä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus todistusjäljennöksineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 01.10.2017 mennessä osoitteella Toholammin Energia Oy, Lampintie 5, 69300 Toholampi tai sähköpostitse arto.ylitalo@toholamminenergia.fi

Tiedusteluihin vastaa tj. Arto Ylitalo, 040-5828 789

Lue kokonaan »

Toimitusjohtaja Arto Ylitalo on irtisanoutunut

Lisätty 29.08.2017

Toimitusjohtajan esityksen mukaisesti yhtiön hallitus on valinnut Vt. toimitusjohtajaksi insinööri Toni Mäki-Asialan Toholammilta. Toni ottaa tehtävän vastaan 1.10.2017 alkaen.

Lue kokonaan »

Tulevia lämpökatkoksia

Lisätty 29.04.2016

Tiedossa lämpökatkoja KL-putkistojen korjaustöiden vuoksi maanantaina 02.05. Porkolanmäellä, kesto noin 6 tuntia (arvio 9:00-15:00) sekä mahdollisesti tiistaina tai keskiviikkona 03.-04.05. klo 9:00-16:00 koko Perkkiön alueella. Perkkiö on vielä epävarma (riippuu roudasta). Mahdolliset tiedustelut Askolle 0500-266538

Lue kokonaan »

Vaihdamme laskutusohjelmaamme. Asiakkaalle tulee uusia ominaisuuksia käytettäväksi.

Lisätty 19.04.2016

Otamme käyttöön uuden ohjelmiston kesä-heinäkuun aikana. Asiakkaalle tämä tuo uusia ominaisuuksia käytettäväksi: mahdollisuus seurata omaa energiankulutusta, selata laskuhistoriaa sekä tietysti ilmoittaa lukemat suoraan järjestelmään. Aiomme samalla siirtyä kuukausittaiseen laskutukseen myös omakotitalojen asiakkaille. Lukemat voi toki ilmoittaa meille niin kuin ennenkin: paperilomakkeilla, soittamalla, sähköpostilla, kunnan nettisivujen tai näiden nettisivujen kautta. Jos lukeman kuukausittainen ilmoittaminen tuo vaikeuksia niin voimme arvioida kulutuksen tarkemmin uuden ohjelmiston avulla. Lähetämme lisää ohjeita myöhemmin. 

Lue kokonaan »

Tarvitsemme asiakkaidemme mittarinumerot

Lisätty 19.04.2016

Voitte lähettää mittarinumeron samalla kun ilmoitatte seuraavan kerran mittarilukeman. Tai milloin tahansa sähköpostilla tai "lukemien ilmoitus"-lomakkeella . Ohessa esimerkkejä miten tunnistat mittarinumeron:

 

Mittarinumero on merkitty punaisellaMittarinumero on merkitty punaisella

Multical esimerkki. Numero on merkitty punaisella.Multical esimerkki. Numero on merkitty punaisella.

Lue kokonaan »

Toholammin Energian nettisivut on avattu

Lisätty 12.08.2014